HOME        COMPANY PROFILE        SERVICES        SUPPORT        DOWNLOADS        PARTNERS        CONTACT
 
Munca Acasa
Acum ca site-ul vostru este gata, este momentul sa il faceti cunoscut. Ce trebuie sa faceti pentru aceasta:
        1. Inscrieti site-ul vostru in cat mai multe directoare web. Pentru inceput, va recomandam inscrierea in directoare care favorizeaza indexarea site-ului vostru de catre motoarele de cautare, deoarece Page Rank-ul va este transferat. O lista care contine astfel de directoare gasiti AICI.
        2. Inscrieti site-ul in motoarele de cautare principale, pentru ca site-ul sa fie gaist cat mai repede de catre vizitatori, urmand aceste linkuri: Google, Yahoo, etc.
        3. Cititi articole, participati la discutii pe forumuri despre optimizare web, aflati ce trebuie sa faceti pentru ca site-ul vostru sa fie cat mai popular. Nu uitati! Cu cat mai multe vizite veti primi pe site, cu atat veniturile voastre vor fi mai mari.
        4. Inscrieti-va site-ul in TRAFIC, pentru a monitoriza traficul de pe site-ul vostru. La inscriere, TRAFIC va genera un cod html, asemanator celui generat de AdBrite, pe care il veti putea aseza oriunde doriti pe site-ul vostru. Dand apoi click pe sigla TRAFIC, aparuta in locul in care ati plasat codul, veti putea afla oricand cate vizite ati primit, de la cine si de pe ce site-uri, pe langa multe alte informatii folositoare.


CUM VA POT RASPLATI?

Informatiile pe care vi le-am oferit aici sunt foarte importante, parcurgand pe scurt intregul proces de creare a unui site, si de generare de venituri cu ajutorul sau. Tot ce dorim este
sa va inscrieti in Bidvertiser prin intermediul butonului de mai jos si sa afisati pe site-ul vostru nou creat, la loc vizibil, micul banner alaturat care face legatura cu site-ul nostru, in asa fel incat si vizitatorii vostri sa poata primi informatiile de aici si sa le puna in valoare (pentru aceasta copiati codul HTML din casuta de mai jos, pe site-ul vostru in locul in care doriti sa apara banner-ul, asa cum ati procedat si cu codul generat de Bidvertiser si Trafic).
NU UITATI! Dezvoltati-va site-ul. Priviti mereu in curtea concurentei si observati ce au ei si nu aveti voi. Adaugati rubrici noi, schimbati-va site-ul, transformati-l in permanenta. Creati si alte site-uri, cu cat mai multe, cu atat mai bine. Si inca ceva: informati-va tot timpul cu privire la modalitatile de promovare a site-ului, pentru a avea cat mai multi vizitatori.
Pentru orice intrebari legate de site:
afaceripedia@gmail.com
Va multumim pentru ca ne-ati vizitat si va dorim succes!
PROMOVAREA SITE-ULUI
www.muncaacasa.eu5.org
Imaginea va arata astfel:
Munca Acasa
Prima Pagina
De Ce Sa Am Site-ul Meu?
Cum Sa Creez Site-ul Meu?
Cum Gazduiesc Site-ul Meu?
Cum Castig Cu Ajutorul
Site-ului Meu?

Cum Promovez Site-ul Meu?
Munca Acasa
Free Web Hosting
Faci bani cu telefonul  tau mobil!