< Munca Acasa - explicatii pas cu pas, gratuite, despre cum poti crea afacerea ta profitabila online - Cum sa lansez site-ul meu pe internet...
HOME        COMPANY PROFILE        SERVICES        SUPPORT        DOWNLOADS        PARTNERS        CONTACT
 
Munca Acasa
Cum ma conectez la server?

Atunci cand v-ati inscris pe site-ul companie de gazduire gratuita, ati primi un mail cu cateva date specifice, printre care si coordonatele FTP. In cazul in care v-ati inscris la Five, datele voastre pentru conectare la FTP vor arata asa:

Hostname: situlmeu.five.com
Username: popescu
Password:  parolata

Deschideti FileZilla, si in campurile goale din partea de sus, completati astfel    (IMAGINE 7):

Address: aici veti trece hostname-ul, in cazul nostru,
situlmeu.five.com
Login: aici veti completa cu username-ul, in cazul nostru,
popescu
Password: aici veti scrie parola, in cazul nostru,
parolata

In cazul majoritatii serverelor, puteti lasa optiunea default, adica doar “FTP”.
Dupa ce ati completat corect toate datele corect, apasati pe sageata verde de langa campul Address, pentru a va conecta la server. Odata conectat, puteti transfera fisierele site-ului din calculatorul vostru, pe server. Exact asa cum ati procedat si cu elementele din WYSIWYG Web Buider, sau cu icoanele de pe desktop-ul calculatorului, trageti cu mouse-ul fisiere, sau folderele din jumatatea dreapta, in jumatatea stanga.
Pentru a vedea daca site-ul a fost uploadat corect, tastati in browser-ul vostru adresa pe care atii ales-o pentru site, la inscrierea pe site-ul companiei de gazduire. Aceasta adresa este de forma
situlmeu.five.com.
Vreau Sa Aflu Cum Castig Cu Site-ul Meu
Pentru ca site-ul vostru sa existe pe web, trebuie sa va inscrieti pe unul dintre site-urile companiilor care ofera gazduire gratuita (noi va recomandam FIVE HOSTING). Dupa confirmarea inscrierii, va trebui sa uploadati toate fisierele site-ului pe server, prin FTP.
Ce este FTP si cum pot uploada fisiere pe server?

FTP inseamna File Transfer Protocol, mai exact este o modalitate de a uploada fisierele necesare existentei unui site pe web, prin intermediul unui program special, pe serverul companiei de gazduire, care va gazdui site-ul. Pentru a uploada fisierele pe server, noi va recomandam programul FileZilla. Este gratuit si poate fi downloadat de AICI.
Odata ce ati instalat FileZilla si ati deschis programul, veti vedea o fereastra asemanatoare celei din imaginea alaturata (IMAGINE 7). 
In jumatatea dreapta veti putea alege locatia din calculatorul vostru unde se afla toate fisierele si foldere publicate ale site-ului vostru. In jumatatea stanga a ecranului, veti vedea locatia de pe server, dar numai dupa ce va conectati la server.
IMAGINE 7 - pentru marire dati click pe imagine
GAZDUIREA SITE-ULUI
www.muncaacasa.eu5.org
Prima Pagina
De Ce Sa Am Site-ul Meu?
Cum Sa Creez Site-ul Meu?
Cum Gazduiesc Site-ul Meu?
Cum Castig Cu Ajutorul
Site-ului Meu?

Cum Promovez Site-ul Meu?
Munca Acasa
Free Web Hosting
Reclama ta aici!
Doar 10 lei/luna!