HOME        COMPANY PROFILE        SERVICES        SUPPORT        DOWNLOADS        PARTNERS        CONTACT
 
Munca Acasa
Cum asez anunturile pe site-ul meu?

Bifati unitatea de anunturi generata si apasati Get Ad Code. Veti observa ca intr-o noua fereastra a fost generat un cod ce contine toate informatiile introduse de voi pe parcurs si care definesc unitatea de anunturi pe care tocmai ati creat-o. Copiati tot acest cod, deschideti WYSIWYG Web Builder si incarcati site-ul vostru, pentru a edita. Cautati in meniul din stanga, categoria Advanced si optiunea HTML si trageti aceasta optiune pe suprafata de lucru, mai precis in locul in care doriti sa apara unitatea de anunturi (IMAGINE 8).
Precum spuneam si inainte, puteti face site-ul vostru profitabil, afisand reclame aflate in legatura cu continutul site-ului. Cum faceti acest lucru? Exista companii care vand spatiul publicitar de pe site-urile inscrise in baza lor de date, celor ce doresc sa isi faca reclama. Anunturile lor, fie ca sunt text sau imagine, vor aparea pe site-ul vostru. Vizitatorii ce vor naviga pe site, la un moment dat, vor da click pe aceste reclame, in cazul in care vor fi interesati, urmand ca, pe baza a mai multor calcule, voi sa fii platiti pentru aceasta. Cu cat mai multi vizitatori veti reusi sa atrageti pe site-ul vostru, cu atat mai multe venituri veti obtine, deoarece si numarul clickurilor pe reclame va creste. Foarte Important! Nu este recomandat sa apasati voi insiva pe reclame, pentru a genera venituri, deoarece, prin mijloace specifice, compania detecteaza IP-ul vostru si alte date de contact si anuleaza contul.
Ca modalitate de plata, cel mai sigur este sa alegeti Western Union daca aceasta optiune este disponibila. La inscriere, veti mentiona adresa pe care vor veni platile. Nu va dura mult ca plata sa ajunga in buzunarul vostru, de la momentul emiterii. Este solutia cea mai rapida si eficienta.
Dintre toate companiile ce activeaza pe aceasta piata, va recomandam Bidvertiser. Inscrieti-va utilizand banner-ul de mai jos.
Cum creez anunturi prin Bidvertiser?

Dupa ce v-ati inscris pe Bidvertiser, puteti incepe imediat sa creati unitati de anunturi.
Dati click pe Add new Bidvertiser, din partea de sus.
Alegeti un nume pentru unitatea de anunturi. Introduceti url-ul site-ului vostru, limba si categoria din care face parte si apasati Finish.
Apoi puteti modifica optiunile unitatii (daca sa afiseze popunder-uri, reclame slide si altele asemanatoare) si alege template-ul dintre variantele pe care le aveti la dispozitie.
Dati dublu click pe elementull aparut si copiati codul generat de Bidvertiser in campul HTML. Completati in campul Description: Bidvertiser. Apasati OK si apoi F5, pentru a vizualiza pagina in browser.
Pentru a crea alte unitati de anunturi, urmati aceiasi pasi.
IMAGINE 8 - pentru marire dati click pe imagine
Vreau Sa Aflu Cum Aduc Cat Mai Multi Vizitatori  Pe Site-ul Meu
VENITURI DIN RECLAME
www.muncaacasa.eu5.org
Prima Pagina
De Ce Sa Am Site-ul Meu?
Cum Sa Creez Site-ul Meu?
Cum Gazduiesc Site-ul Meu?
Cum Castig Cu Ajutorul
Site-ului Meu?

Cum Promovez Site-ul Meu?
Munca Acasa
Free Web Hosting
Reclama ta aici!
Doar 10 lei/luna!