HOME        COMPANY PROFILE        SERVICES        SUPPORT        DOWNLOADS        PARTNERS        CONTACT
 
Munca Acasa
Una dintre cele mai profitabile si mai interesante activitati prin intermediul carora se poate obtine profit online este crearea unui site, dezvoltarea si extinderea sa. Putem numi un site AFACERE, caci practic este o afacere online, care genereaza venituri, venituri ce pot  fi reinvestite cu scopul imbunatatirii performantelor site-ului (reclama, care va atrage si mai multi vizitatori, infiintare noi rubrici, mutare site pe domeniu si gazduire platite etc).
Astazi veti invata cum sa creati un site, cum sa generati venituri cu ajutorul sau. Veti face asta fara a investi nimic, deci va fi o afacere cu profit si zero investitii.
Cum poate genera un site venituri?

Simplu! Veti genera venituri prin intermediul reclamelor. Stati linistiti, nu va fi nevoie sa alergati dupa clienti care sa doreasca sa isi faca reclama pe site-ul vostru. Va veti inscrie doar la una dintre companiile care vor afisa reclame gratuit pe site-ul vostru. Reclamele afisate vor fi in stransa legatura cu continutul site-ului, astfel incat nu veti intalni reclame despre calculatoare pe un site despre pescuit. Veti obtine bani atunci cand vizitatorii site-ului vostru vor da click pe reclame. Pentru si mai multe amanunte si pentru inscriere, cititi mai jos.
De ce este totul gratuit?

Totul este gratuit pentru ca:
      1. Veti utiliza un program gratuit pentru a crea site-ul.
      2. Nu va trebui sa platiti nimic pentru inscrierea in programul ce va genera reclamele pe     site-ul vostru.
      3. Veti utiliza un host gratuit. Host-ul este serverul pe care va este gazduit site-ul.
Despre ce sa fie site-ul meu?

Inainte de a crea site-ul, trebuie sa va decideti asupra temei lui - mai exact despre ce va vorba? Puteti crea un site care nu necesita o vasta experienta (spre exemplu un site de prezentare a unui produs sau a unui serviciu, sau un site personal, un blog), sau puteti crea un site pentru construirea caruia aveti nevoie de experienta si cunostinte avansate si care necesita instalare pe server a unui script special (un site de jocuri, un site de anunturi, un forum).
In cazul in care sunteti novice si inca nu stiti exact ce aveti de facut, avem cateva sugestii pentru voi. Astfel, din prima categorie (site-uri care pot fi infiintate usor) puteti crea:

        1. Un Blog - blogul este una dintre cele mai simple modalitati de a va lansa pe internet. De ce? Pentru ca nu este necesar sa cautati un server pe care sa gazduiti blogul, acesta fiind hostat (gazduit) gratuit, in mod automat, de catre portalul prin intermediul caruia creati acel blog. In plus, pentru construirea sa, trebuie urmati cativa pasi cat se poate de simpli. Ce este un blog? Blogul este un loc in care va exprimati in mod liber, locul in care scrieti articole despre ce doriti voi, atata timp cat nu incalcati vreo lege, locul in care postati poze sau filme scurte despre subiect. Puteti scrie despre politica, economie, sex, puteti ironiza, puteti descrie, puteti comenta.
      
        2. Un Site de Prezentare - sa spunem ca aveti un produs pe care doriti sa il faceti cunoscut, pe care doriti sa il vindeti (goblenuri, ornamente create manual etc) , sau un serviciu pe care doriti sa il furnizati (prestati servicii de curatenie, efectuati livrari, transportati mobila, persoane etc). Aveti nevoie de un astfel de site, pe care il puteti crea singuri. Cum? Veti vedea mai departe.
     
       3. Un Site Personal - un site despre voi, unde sa asezati poze din copilarie, sa vorbiti despre voi si despre prietenii vostri etc.
      
       4. Un Site cu Munca La Domiciliu - Site-ul pe care va aflati acum este un site care prezinta o oferta de munca la domiciliu. In cazul in care porniti un astfel de site (acest gen de site este foarte popular dealtfel) trebuie sa faceti oferte de munca la domiciliu reale. Intrati pe Prima Mea Afacere, inscrieti-va in programele prezentate acolo si creati un site pe care sa prezentati la randul vostru acele oferte, prin intermediul linkului special de referral, castigand astfel in plus fata de veniturile din reclamele site-ului propriu.
       
      5. Site despre Pasiuni: creati un site despre PESCUIT, in care sa prezentati metode, unelte, poze etc; sau un site despre AUTOAPARARE (noi nu am gasit, in tara noastra, un site cu acest subiect, deci ati putea fi primii care creeaza un astfel de site - in plus ar fi multi amatori care sa il viziteze, inclusiv noi); un site despre MUNTE, sau despre orice alt hobby ati putea avea voi.
Vreau Sa Aflu Cum Creez Site-ul Meu
De ce sa am site-ul meu?
www.muncaacasa.eu5.org
Prima Pagina
De Ce Sa Am Site-ul Meu?
Cum Sa Creez Site-ul Meu?
Cum Gazduiesc Site-ul Meu?
Cum Castig Cu Ajutorul
Site-ului Meu?

Cum Promovez Site-ul Meu?
Munca Acasa
Free Web Hosting
Faci bani cu telefonul  tau mobil!